sănătate

Șefa DSP Timiș, demisă pentru modul cum a gestionat situația privind coronavirusul

Cornelia Malac, ​Șefa Direcției de Sănătate Publică Timiș a fost eliberată din funcție. Malac este cea care, recent, în timpul unei conferințe de presă despre coronavirus, nu a reușit să ducă la sfârșit o frază coerentă.

În Timiș sunt 5 cazuri confirmate de coronavirus – cele mai multe după București – și peste 400 de persoane izolate.

Demiterea ei a venit după ce la Timișoara a fost trimis corpul de control al Ministrului Sănătății, scrie Opinia Timișoarei. I s-a reprosat modul în care a gestionat situația în această perioadă și a fost înlocuită la conducerea Direcției de Sănătate Publică Timiș.

Joia trecută Cornelia Malac, a părut că nu se simte bine și a cerut un pahar cu apă într-o conferință de presă susținută alături de prefectul județului. Malac a încercat de mai multe ori să termine o frază. Ea s-a blocat, neputând să își ducă fraza la final, iar la un moment dat prefectul de Timiş s-a oferit să le furnizeze ea jurnaliștilor informațiile.
„Astăzi, în jurul orei 14.00, Direcția de Sănătate Publică a luat cunoștință de pozitivarea testului pentru o persoană cu… pentru o persoană de sex feminin, de 38 de ani, căruia i s-a …reco… iertați-mă. Deci, astăzi, Direcția de Sănătate Publică a luat cunoștință de pozitivarea unui test…, nu, iertați-mă vă rog, un pahar cu apă dacă se poate…”, a spus Cornelia Malac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *